Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви в ефира на , че

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви в ефира на , че
Коментари Харесай

Воля дава зелена светлина за дебат за нова Конституция, заяви Марешки

Лидерът на " Воля "  Веселин Марешки разгласи в ефира на, че партията ще даде зелена светлина за старт на полемиката за нова Конституция. Той разясни, че не е прочел плана, само че от партията имали свой прочит на главния закон на страната.

" Ще предложим нашите решения. ГЕРБ също имат техни, ще се веселя да чуя и тези на президента Радев ", разяснява водачът на ВОЛЯ. 

Припомняме, че ГЕРБ съумяха да съберат нужните им подписи за внасяне в деловодството на Народното събрание план на нова Конституция и план на решение за привикване на Велико национално заседание, откакто Марешки и още 10 депутата от неговата партия застанаха зад предлагането на ръководещите. Това стана, откакто самият Марешки неведнъж споделяше, че няма да подпише документа.

По мотив промяната на позицията на партията по отношение на полемиката за нова Конституция, той разясни, че е получил доста мнения от хора, когато на 2 септември оповестил, че няма да подпише плана за нов главен закон.

" Сутринта хиляди жители ми се обадиха и споделиха, че не утвърждават това, което споделям, че е неверно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си ", разясни Марешки.

Попитан дали подписът му е „ златен ” и дали е изтъргувал за сметка на концесията на плаж „ Кабакум ” водачът на " Воля " отговори, че нито може някой да го купи, нито да го уплаши. „ Явил съм се на търг за този плаж през 2009 година, 5 година беше изоставен, тъй като никой не го желае. 15 година този плаж никой не го желае, разяснява водачът на " Воля " във връзка концесията на плаж " Кабакум " край Варна. Печелим на чист търг. По-скоро заплащам услуга на страната, хората са признателни, тъй като вместо 10 лева за чадър, заплащат 2 лева, добави той. И изясни, че има решение на висшия съд, че постройката му е законна. " Воля "  не се дава на концесия. Аз съм задоволително богат човек, с цел да съм за един плаж. Аз съм донор на страната, оказвам помощ на хората, безапелационен бе Марешки.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР